Неговата нерешителност е твоето решение

Това са редове за всички мацки, които всяка сутрин се събуждат с надеждата и копнежа, че тази вечер най-накрая ще легнат до любимия си в леглото, а на следващата заран той няма да бърза да се изниже от дома им, препъвайки се в собствените си боксери. Няма да бърза да се прибере при жена си, при майка си, в ергенската си квартира…

Тези, които са отдавна във връзка или имат брак, ще ме разберат.
99 процента от връзките нямат никакъв смисъл.
Все едни и същи залъгалки, все същото безкрайно шикалкавене, все същото досадно надцакване кой е по-по-най.
И все същия досаден край, в който някой отново няма достатъчно нужда от теб, че да иска да отсъди в полза на любовта, която даваш.

Това, че ти го харесваш и искаш да бъдеш с него, не те оправдава, когато подминаваш лековато всички предупредителни сигнали по пътя.
Шансът да се объркаш и да разчетеш погрешно сигналите на другия е непростимо брутален. Вероятността да се оставиш доброволно да бъдеш излъгана е по-осъществима от това да имаш китайски шаран за домашен любимец.

Разбира се, не е изключено на идване към втората ви среща да му се развали колата, ама ако и третата не се осъществи, защото спешно е ваксинирал котката си, изяла умрял гълъб, то най-вероятно има нещо гнило и то не е в Дания.
Най-тъпото е, че той може и да казва истината, ама заради всички хубостници, които са те хвърляли по върбите, сполуката да разпишеш пътния лист към изхода на един добър мъж е гигантска.

Но все тая дали този, когото обичаш, е свободен, зает, заплют или наплют. Ако все си намира извинение, за да вземе решение за бъдещите ви творчески любовни планове, то той вече е решил. Само че няма топки да ти го каже.

Ако той се разсейва и все не те запознава с приятелите си, а те крие в „романтични“ капанчета на другия край на града, за да те „запази по-дълго за себе си“, то ти не се мотай – бий му камшика.

Ако след всичките месеци и години, в които ти се кълне във всепоглъщаща любов и ти пълни душата с блянове за щастие, а все още не си изпила и една ракия с баща му – бий му камшика.

Ако никога не прекарвате дори два часа в неговата къща под претекста, че у вас „е по-хубаво“ – бий му камшика. Почти 100 процента е сигурно, че докато вие си гукате на пейка в парка, жена му свива сарми в семейната кухня.

Ако той иска да е с теб, нищо не може да го спре. Нито котки, нито гълъби, нито спукана гума.
Набий си го в главата, ти заслужаваш повече.
Слагай точката на тая гротеска и започвай да пишеш началото на своята споделена история.


Advertisements

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s