Аз съм добро момиче, говоря перфектен мръснишки

„Изпълваш ме библейски”
„Искам да свършиш в пъпа ми и да вкусиш от натуралния си сок”
„Напъхай Елегантния във вълшебната ми делта”

Сладострастни и мръсни думи се леят от устните ни, изпаднали в несвяст, докато оргазмът си проправя хладнокръвно път към плътските ни дебри. Свистят срички от устните ни директно в ушите на любовника, който безжалостно ни телепортира върху глетчерите на секса.

„Мръсното” говорене не е прерогатив само на кревата. Може да шепнем перверзии и докато партньорът ни избира тиквички от сергията или чука пържоли в кухнята. Това е ежедневно комюнике в сексуалния ни бюлетин.

Мръснишкото красноречие е олимпийска дисциплина с правила

Не може ей така, между другото, да избълваме набързо какво ни се мята из фантазиите. На палавите срички им трябва добра артикулация и новинарска дикция. Понякога им трябват огледало и дезодорант, с които да репетираме „новинарската” емисия на сухо.
Разбира се, няма нужда да изпадаме в състояние на свръхдоза мръсно говорене. Хубаво, прошепнали сме 2-3 палавости в пространството между спирката и първата седалка в трамвая, ама хайде да не прекаляваме. Няма нужда да се правим на кондуктори и да си дупчим билетчето напразно. Не е като да може да се награбим върху перфоратора.

Важна брънка от плана ни за златен медал в този спорт е да знаем кога да си държим плювалника затворен. Не е особено секси, когато не може да чуеш какво се пъшка в ухото ти, защото то е препълнено от слюнката на ближния. Ако искаме да удавим тъпанчето на някого, дайте да изберем по-традиционното потапяне на главата в тоалетната чиния.

Задължително е да сме творчески настроени. Да разнообразяваме от време на време мръсотиите. Няма лошо да се правим на котка, куче, косатка, издавайки съответните животински звуци, но по-добре да не имитираме чайка в размножителен период. Децибелите ще повредят слуха не само на този до нас, но и на Капитан Немо, който е на 20 хиляди левги под водата.

И най-златното правило е – мръснишкото говорене си има граници. То не трябва да е неуважително. В крайна сметка това е любовна игра, а не дебат по обиди. Но за никакъв оргазъм на света да не мълчим като пукали в спалнята. Нека бъдем добри момичета, които говорят перфектен мръснишки.

 

Advertisements

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s