Прекалено съм умна, за да правя секс

Ако щете вярвайте, ама от много акъл сексът ми страда понякога. На прага съм на перманентното синьо и безоблачно безсексие.

Не че не мога да си намеря разноцветни и многодашни партньори. Но понякога се чудя защо да го правя, след като чудесно мога да сублимирам оргазмично и без да съм споделила и клетка от себе си.

За тези от вас, които не знаят каква физическа опаковка стои зад името ми,
нека да кажа, че съм жена, която определено залепва джентълменски очи върху изящния си врат и изтънчените си глезени. И като бонус предлагам чудесен интелект – понякога шантав и налудничав за „обикновения” мъж, но все тая. Щом няма сетива за мен, да се спре при друга жена зад любовния щанд.

Не че и аз не съм се сблъсквала със своите изключения в лицето на един доста стиснат на сиво вещество господин, но пък безкрайно щедър в кревата. Стиснат, стиснат, ама пипнешком беше измерил правилните си ментални ширини и знаеше докъде да се разпростира. Беше почерпил достатъчно мъдрост от перифразирания слоугън на Мечо Пух: „Колкото по-малко, толкова повече!” Любеше ме с такъв захлас, че без проблем оглупявах поне за половин час в денонощието.
Това, че съм напред с материала в пентхауза на съществото ми, понякога ме ограбва с количественото натрупване на удоволствие в сутерена.

Оказа се, че на човеците с повечко образования, с що-годе поносима интелигентност и с по-отворени любознателни зеници за света им куца бройката. Това твърдят учените, защитили по няколко доктората в психологията. Най-вероятно са мерили секса със собствения си аршин.
Официално вече в психоложките анали е записан фактът, че тийнейджърите, които имат повече шестици в бележника, доста дълго време остават девствени. Не защото са ненужно свенливи, а защото премислят повече вариантите от потенциални последствия, които съпътстват секса.
Хората, които са ангажирани с вземане на решения, с преподаване, с творчество, обикновено са абонирани за по-бавна житейска история. Те не бързат да изследват на всяка цена всякакви стратегии, свързани с плътското доволство. Склонни са дори да се ограничат до няколко партньори и да се радват на доста по-малко сексуални контакти за сметка на социалния и финансов статут, който ще придобият благодарение на знанията си. Статус, който ще им помогне да инвестират по-добре в бъдещите си наследници.

Сигурно веднага ще се намери някой да ми подвикне от последния чин на класната стая като на мома, минаваща през селския площад: „Парите, не интелигентността и умнотията помагат на мъжете да имат повече мацки и да правят повече секс.”
И така да е, ама интелигентността и умнотията помагат за припечелването на средствата, нужни за свалките. Сещате се за вица за яката кола, шофирана от отличника, нали?
И какво излезе на финала? И преди, и сега отличниците печелят, пък макар и неангажирани кой знае колко сексуално на пръв поглед.
Така че – напишете си домашното.

 

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Rois каза:

    Хмм… Аз съм явно от изключенията с шестици в бележника и грам незамисляща се за потенциални последствия, свързани със секса. Но нали казват, че изключенията потвърждават правилото. Интересен текст.

    1. kekso каза:

      Благодаря, Rois. Мисля, че твоите изключения потвърждават не само правилото, но и моята „умност“, подчиняваща се на прищевките на някои табута, които съм си самоналожила:) Продължавай да си смела в любовта!

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s