Трай, жено, за оргазъм!

Когато преди известно време реших да се влюбя в съседа, ми хрумна да отложа първото търкаляне в кревата с него. Не че не изпитвах нетърпението на автоджамбаз пред ключалката на лъскава кола. Или далакът ми не се огъваше от фриволните сексуални прожекции в главата, но исках да открадна време. Време, в което да лелея за докосването му, за целостта, в която ще приклещим емоции и тела. Знам, звучи странно! Още повече – живеейки във време, в което сексът на първа среща е почти задължителен.

Не ме разбирайте грешно – не съм някакъв пуритан, който проповядва целомъдрие до първи петли в първата брачна нощ, но правенето на секс не е като другарството във Facebook. Ако в социалната мрежа мога да се разприятеля с някого, то няма шанс да се разсекся с мъжа, на когото цяла вечер съм плюнчила ухото в захлас, повтаряйки му, че е бог.
Преди да дръпна запушалката на вагината си и да поканя новия наемател на женските ми дебри, гледам да съм що-годе сигурна, че и на сутринта ще го харесвам поне толкова, колкото преди да му покажа сътрудничеството между гените на майка ми и на баща ми.

Както вече казах – не съм някаква свенливка, която се изчервява от целувка в полски соц филм, но съм непреклонна в едно – жената трябва да уважава достатъчно себе си и тялото си, за да го споделя с когото й падне. Аз лично правя секс само с мъже, които ме ценят първо като личност, а после ме разпознават като персона с влагалище.
Не си мислете обаче, че изпадам в ступор от вакханалията на капчука в  протяжни дъждовни следобеди, чудейки се колко време да мъча господинчото, преди да му пусна. Нищо подобно. При всеки мъж действам с различен хронометър.

Да си кажа честно, отлагането на първия път е редуцирало доста от количеството пепел, с което можеше да си посипвам прибързаното либидо. Само веднъж досега съм пращала на майната й сексуалната си интуиция. Тя пък ме запрати да търся отговор на въпроса „Откога се е, мила моя майно льо, зора зазорила?”… на чуждо и неудобно място.

Разбирам, че сексът е здраве. Обаче за мен е доста по-здравословно, когато посягам към него в правилното време с правилния партньор. А когато ме обхване истеричният ищах, си повтарям мъдростта на поговорката: „Трай, жено, за оргазъм!”

 

Advertisements

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s