Страстоубивай ме нежно

Само като си помисля колко време ни отнема да се приведем в сексапилен вид, трепетно очакващи интимната среща с партньора ни. И как набързо ни изчезва ентусиазмът, щом в любовното ни пространство се набъркат неканени страстоубийците. Щото колкото и да си изпаднал в несвяст от страст, то няма никакъв шанс да подминеш белите хавлиени чорапи, с които мъжът не иска да се раздели, дори когато изживява оргазъм. Всъщност цветът и материята нямат никакво значение, текстилът във всякакви форми е излишен по време на секс. Ако път толкова му е студено, без притеснение може да прибави към сексапилния си тоалет ушанка и ръкавици без палци.

Да не говорим за наелектризираните косми по гърба му, или не дай, Боже, в ушите, които стърчащи напомнят за родствената му връзка с евроазиатския рис. Не че нашите „кактусови” косъмчета по краката не могат да нанесат трайни вреди върху сексуалното усещане на мъжа до нас, ама поне не му даваме шанс да сплита плитки, докато се любим.

Не знам за вас, но мен особено ме потриса миризмата на потни тестити, прибрани неадекватно в мъжки тигрови прашки. По-голям килър за сластта, здраве му кажете! Ами онзи невъобразим храсталак, който ни дебне от гениталиите на сексуалния ни блян? Преди да му доставим удоволствие с устни, първо ще трябва да преминем през бърз курс за работа със сенокосачка, или ще ни се наложи да минем през агроаптеката, за да купим набързо едно шише пестицид за борба с плевелите.

Някакси невъобразимо е мъжът да има по-големи цици от нас. Не стига, че понякога се чудим с какво още да наблъскаме сутиените с тройни подплънки, ами сега ще трябва да понасяме и конкуренция в лицето на господинчото в кревата ни.

Доста мъже смятат, че да сондират с груби пръсти вагината ни е неспасяемо удоволствие за нас. Ама блъскането с парен чук по слабините ни със сигурност може да ни сдобие с посещение в травматологията, вместо с билет до сексуалната нирвана.

За много дами миризмата на цигари, алкохол и риба е достатъчна, за да изпрати в небитието либидото, което допреди малко ги е притеснявало.

За страстоубийство може да се обвини и мълчанието като пукал. Не казвам, че трябва момчетата да ни разказват спомени от детството, свързани с майка им, ама поне да пуснат от себе си две-три гласни, докато събират даровете от плътската ни щедрост. Както и синдромът „Бъгс Бъни”, виновен за липсата на какъвто и да е било оргазъм, щото, видиш ли, партньорът ни много обичал малки пухкави зайчета и много се кефел на любовния им ритъм.

„Убивай ме нежно” може и да е тотален хит на The Fugees, но да убиват страстта ти с ненужни „подобрения”, никога няма да премине границата на демо запис.

 

Advertisements

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s