Колко струва сексът за една нощ?

В бакалията нещата са ясни. Услужливи етикети с цени ти казват колко струва килограм сирене или щафета шпеков салам. Но каква е цената на секса за една нощ, трябваше сама да разбера.

Неотдавна скъсах и с последното плътско „наследство”, внедрено в мен от милата ми майка при онази беседа за пчеличките и птичките, която ми изнесе преди няколко петилетки.

След като категорично бях орязала поредния прошарен гларус, реших да заложа на младото мъжко поколение, което нахално бомбардираше телефона ми с евтини еротични sms-и.

Докато нанасях последни щрихи върху флиртаджийското си настроение, бях убедена, че тази вечер спалнята ми ще бъде населявана само и единствено от мен. Спокойна, че няма да се подам на куража на останалите жени за еднократен секс, влетях уверено в лъскав софийски локал. Кавалерът галантно ме настани в сепаре, разположено точно под гръмка тонколона, заради чиито децибели цяла вечер прекарахме плътно прилепнали един до друг. С всяка следваща песен планът ми за самостоятелно спане бавно, но категорично започна да се размива. И до ден днешен благославям фалцетните ноти, леещи се от уредбата, които ме сдобиха с обигран и раздаващ се любовник. Изнурена от сексуалните ни похождения, на сутринта сластно поклащах таз, пъплейки към кафемашината. В продължение на часове не можех да си събера доволната усмивка.

Но, както е казал народът, много хубаво не е на хубаво. Оказа се, че не само аз съм успяла качествено да задоволя изначалните си нужди. Мъжът, чиято мисия трябваше да свърши с пукването на зората, изведнъж се превърна в кандидат-приятел. Някогашните еротични телефонни съобщения набързо бяха заменени с преписани от интернет „велики” любовни мисли, които някога населяваха тийнейджърския ми лексикон. Почна се едно претъпкване на къщата ми с цветни растителни видове и валентинки. Първоначално суетата ми се забавляваше с това флорално внимание, но постепенно в мен стартира приповдигнато негодувание срещу собствената ми божественост, която, видиш ли, така влияела на уж наперените мъже. Без никакво колебание любезно му разясних защо няма да прекараме заедно остатъка от дните си на тази земя и тръгнах към нови любовни предизвикателства, неподозираща за цунамито, което ще ме връхлети. Младежът стана още по-напорист в криворазбраното си ухажване, което започна да граничи с истерия. Стартираха пиянски любовни обяснения при пълнолуние, серенади под балкона и влачене по корем в двора на кооперацията. Неудобно за съседите, но най-вече неудобно за мен и леко изтънелите ми нервни окончания.

Не преставах да се мая какво стана с „удобния и чудесен секс за една нощ”, с който всичките ми приятелки години наред се фукаха. Аз ли бях предложила повече от себе си, или просто се оказах късметлийката, която трябваше да плати цената за дързостта да си достави неангажиращо удоволствие?

Или освен безплатен обяд няма и безплатен секс?

 

Advertisements

4 Comments Add yours

 1. Анонимен каза:

  Внимавай с тези втурвания, тъй щото чувството за вина има комулативно свойство. Натрупа ли се в големи количества, води до импулсивни безумия, някой от които граничат или дори преливат брак 🙂
  btw, чудесно префърцуен текст!

  1. kekso каза:

   Хей, Анонимен, втурна ме чудесно към една доста щедра усмивка.:) Благодаря за брачното предупреждение и, мамка му, така е – количествените сексуални изстъпления невинаги са качествени спомени. Чудесно префърцунен ден да имаш!:)

 2. ВАСИЛ ПАНОВ каза:

  …рядко хубавият секс за една нощ, приключва за една нощ, 🙂 , доста често единия се закача и ужким краткотряйният секс еволюира точно в тези нива на трагикомисчност, които ти описваш, но пък колко скучен би бил живота без подобни циркове, за които после да се разправя….

  1. kekso каза:

   Васил, може би искаш нещо да споделиш?;)

Кажи една (не)блага дума

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s